Foreningens navn er "Ejerforeningen Kornmarken"

Adressen er  Perikumvej 25, 9000 Aalborg

Vi er medlem af Ejerlauget Kornblomstvej

"Ejerlauget" er en sammenslutning af de foreninger, der findes i området. De forskellige foreninger har en repræsentant i ejerlaugets bestyrelse, som blandt andet er kontaktleddet til Aalborg Kommune.

Ejerlauget har ligeledes til opgave at sørge for udførelsen af områdets fællesopgaver såsom renovation, holde de grønne områder, snerydning og vedligeholdelse af veje og pladser.

Ejerlauget har egen hjemmeside, hvor der findes henvisninger til de forskellige foreninger. Hjemmesiden kan findes ved at klikke her.

Eller skriv til os.

CVR 29263531

Foreningens Velkomst folder

Aflæsning af varme

Ib A Rasmussen

VARMEKONTROL

Perikumvej 21

9000 Aalborg

Hobrovej 317A

9200 Aalborg SV

TV og BREDBÅND

Aflæsning af elmåler

Stofanet

Aalborg Kommune

og

Aalborg Forsyning

Bredbånd Nord

www.aalborgforsyning.dk/

Ny beboer får ved indflytningen programpakke 3 i 30 dage. Stofa A/S vil fremsende informationsmateriale, og beboeren vil få mulighed for at vælge en mindre programpakke.  Ejer betaler selv pakken ved Stofa.